Psihološko savetovalište

by Festival mentalnog zdravlja
Psihološko savetovalište

Od marta 2020. godine Festival postaje bogatiji za još jedan važan program: besplatno onlajn psihološko savetovalište “Pričajmo (k)od kuće” koje zajednički organizuju Podružnica Društva psihologa Srbije za Južnobački okrug i Institut za javno zdravlje Vojvodine.

Savetovalište “Pričajmo (k)od kuće” je nastalo sa ciljem da pruži podršku građanima tokom pandemije korona virusa i vanrednog stanja. Nakon završetka vanrednog stanja savetovalište je nastavilo da radi i sada je namenjeno svim ljudima koji imaju potrebu za psihološkom podrškom bilo da je to povezano sa epidemijom korone ili se radi o drugim životnim problemima, izazovima i stanjima.

Psihološko savetovalište čine volonteri, diplomirani psiholozi sa kojim možete razgovarati putem mejla i četa. Naši psiholozi su dostupni na četu ponedeljkom, sredom i petkom od 19 do 21 čas na ovom sajtu (prozor u desnom donjem uglu sajta). Ukoliko je čet zauzet odnosno ukoliko dežurni psiholog trenutno razgovara sa klijentom možete pisati kasnije ili ostaviti vašu mejl adresu kako bi kasnije stupili u kontakt sa vama. Ukoliko želite da se javite putem mejla pišite na adresu: pricajmokodkuce@gmail.com a na vaš mejl će odgovoriti jedan od psihologa koji je zadužen za dalju prepisku sa vama (rok za odgovaranje na mejl je 5 dana).